Prinsessekage
Det var faktisk meningen det her skulle have blevet til en roulade, men bundende kiksede total for mig, såååå jeg fandt hurtigt på en anden løsning, som jeg ikke er et sekund i tvivl om smager mindst lige så godt 😀
Du skal bruge til bunden;
2 æg
1 tsk kokosolie
1 banan
50 g kakao proteinpulver LinusPro – købes lige HER
30 g affedtet mandelmel
20 g sukrin
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt
Cremen:
2 spsk vanilje skyr
60 g frosne blåbær
2 spsk vand
1 håndfuld sukrin
Frosting:
40 g mørk chokolade 72%
Chokolade jordbær spåner
Hasselnødde krokant
Fremgangsmåde;
– Tænd ovnen på 180 grader
– Mos bananen i en skål
– Pisk æg, kokosolie og sukrin sammen i en anden skål
– Vend nu banan, æg, olie og sukrin sammen
– Tilsæt proteinpulver, mandelmel, bagepulver og salt
– Mix det hele rigtig godt sammen indtil det ikke klumper
– Når du har gjort det, ligger du et bagepapir i en semi bradepande og fordeler dejen med en dejskraber
– Bunden skal være lidt under 1 cm høj
– Når du har gjort det, smider du den i varme ovn ved 180 grader i små 7-10 minutter, hold øje! 🙂
– Imens bunden er i ovnen laver du hurtigt cremen
– Hæld blåbær, sukrin og vand op i en gryde og lav et hurtigt opkog
– Når de har kogt op, hælder du vandet fra, der må godt være liiiidt vand tilbage
– Pisk nu skyr og blåbær sammen, jeg brugte en håndblender
– Smides på køl ^
– Nu skulle bunden gerne være færdig, tag den ud og lad den stå og afkøle i små 20 minutter
– Smelt nu chokoladen over et vandbad
– Når bunden har kølet af og chokoladen er i gang med at smelte smøre du blåbær/vanilje cremen på bunden
– Når du har gjort det skære du den over i 4-5 lige store aflange stykker
– Læg nu bundene forsigtigt ovenpå hinanden, men IKKE pres dem sammen, så falder alt cremen ud
– Fordel nu den smeltede chokolade ovenpå og drys med spåner og krokant
– BON APPETIT 😀
Haps haps, pisse lækkert og kreativt! 😀 Som altid 😀