Blåbær cheesecake muffins
Du skal bruge;
1,5 dl vanilje proteinpulver – købes lige HER
1 dl fuldkornshvedemel
2 store spsk sukrin
1 tsk bagepulver
Zero drop vanilje – købes lige HER (eller 1 tsk vaniljepulver)
1 æggeblomme
2 æggehvider
1 dl skummetmælk
50 g buko naturel 4%
80 g blåbær (frost)
Mousse;
1 pose ISIS chokolade mousse pulver (Forhandles i Super brugsen, fakta, kvickly, føtex, bilka)
2,5 dl skummetmælk
(Det står bag på posen hvordan man laver det)
Fremgangsmåde;
– Vend alle de tørre ingredienser sammen i en skål for sig selv
– Pisk nu alle de våde ingredienser sammen i en skål for sig selv
– Vend blåbær’ i skålen med de våde ingredienser
– Tilsæt lidt efter lidt de blandede tørre ingredienser ned i skålen med de våde ingredienser
– Vend nu både de våde og tørre ingredienser godt sammen
– Fordeles nu i muffins forme, jeg brugte nogle ret store forme, så fik 5 muffins ud af det
– Sættes nu i ovnen ved 150-80 grader i små 30 min, hold øje!
– Når de er sat i ovnen laver du moussen
– Det står på pakken hvordan man laver det
– Når du har lavet det smides det på køl
– Når muffins er færdige, lader du dem køle af en lille time
– Det er MEGET vigtigt muffins’ er afkølet inden du topper med moussén, jeg smækkede mit mousse på imens de var semi varme, hvilket resulterede i det smeltede. (Se billederne)
– Anyways, når de er afkølet, hælder du moussen op i en sprøjtepose og fordeler på det dine muffins
– Jeg dryssede med lidt hasselnødde krokant til sidst
– Bon appetit 😀
Ingen kommentarer endnu