Kalkungryde
Du skal bruge;
400 g kalkunstrimler/stykker
300 g friske champignon
1 peberfrugt
250 ml madlavningsfløde (4% eller 7% fedt)
2 spsk barbecue krydderi
2 spsk olie
2 tsk salt
2 tsk peber
Fremgangsmåde;
– Hæld 1 spsk olie i en pande, hæld kalkunstrimlerne op i
– Drys med 1 tsk salt og 1 tsk peber
– Sauter det ved lav varme i små 10 min
– Rens og skær champignon midt over
– Vask og skær peberfrugt i små stykker
– Hæld 1 spsk olie i en dyb gryde, tilsæt champignon og peberfrugt
– Tilsæt nu barbecue, salt og peber
– Sauter det hele sammen med svag varme i små 10 min
– Når du har gjort det, hælder du kalkunstrimlerne op i gryden
– Tilsæt fløden
– Lad det stå og simre ved semi varme i små 30 min
Serveres eventuelt med blomkåls mos
Find opskriften lige HER
[…] Serveres eventuelt med kalkungryde! Find opskriften lige HER […]