Grove sprøde rugbrødschips
Rugbrødschips er et smukt alternativ til almindelige chips.
De indeholder færre kcal, mere fiber, og meget mindre fedt, end eventuelle chips. Derudover mætter en håndfuld rugbrøds chips også meget mere, end en håndfuld chips, grundet fiberindholdet.
Du skal bruge til en portion:
1-2 skiver rugbrød
1 tsk olie
Salt og peber (eventuelt andre krydderier, kun fantasien sætter grænser)
Fremgangsmåde:
– Skær rugbrødet over i 3 lange stykker, skær det derefter over 3 gange igen, indtil du har ca 9 stykker rugbrød
– Hæld nu olie på en pande, derefter ligger du rugbrøds stykkerne på panden
– Drys med salt og peber
– Sauteres forsigtigt sammen ved mellem varme, indtil stykkerne har suget olien godt til sig
– Læg nu et bagepapir på en bageplade
– Fordel derefter rugbrøds stykkerne forsigtigt på pladen
– Stilles i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter
– Lad nu stykkerne køle helt af
– Server
Jeg spiste dem med helt normal holiday dip, lavet på creme fraiche 5%, som er et sundere alternativ til den fede creme fraiche på 18%.
Du kan også sagtens lave din egen dip, med alverdens krydderier. Igen, kun fantasien sætter grænser.
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu