Grov hummus med hvidløg og karry
Jeg elsker hummus. Det er bare så dyrt at købe færdiglavet i længden, og så smager det bare dobbelt så godt, når man selv laver det! 🙂
Du skal bruge til hvidløgs hummus:
120 g kikærter (på dåse, der er 240 g i en dåse, dvs jeg har delt en dåse op i to portioner)
2 tsk tahin
0,5 dl olivenolie
2 tsk hvidløgsflager (eller 1 hvidløg)
1 tsk citronsaft
Drys salt
Du skal bruge til karry hummus:
120 g kikærter (på dåse)
2 tsk tahin
0,5 dl olivenolie
2 tsk karrypulver
1 tsk citronsaft
Drys salt
Fremgangsmåde:
– Hver portion blendes individuelt. Alle ingredienser skal bare blendes sammen. Ingen raketvidenskab der. 😀
– Smag til med salt og eventuelt mere citron.
– Hvis du ville have hummusen mindre grov, tilsættes der mere olie.
Hummus kan servers som dyp til næsten alt. Rodfrugtefritter, kartoffelfritter, chips, grøntsagsstænger, alle former for kød, som topping til salater. Kun fantasien sætter grænser! 🙂
Ingen kommentarer endnu