25 ÅRS FØDSELSDAGS TILBUD

Fuldkorns sandwichboller

Du skal bruge (8 stk’s):
1 pose tørgær (11 gram) – eller 50 gram gær
3 dl lunken vand
1,5 spsk olie
1 tsk salt (kan undlades)
250 g grahamsmel
200 g fuldkornshvedemel

Fremgangsmåde: 
– Rør gær ud i det lunkne vand
– Tilsæt nu salt og olie
– Rør det godt sammen
– Tilsæt nu ca det halve mel
– Ælt det godt sammen
– Tilsæt nu det resterende mel
– Ælt det hele rigtig godt sammen
– Lad det stå overdækket og hæve i en lille times tid
– Del nu dejen i 8 lige store stykker
– Form dem nu til små fladbrød
– De skal være ca 1,5-2 cm tykke
– Bag dem i en for varm ovn ved 200 grader i små 20-30 min
– Når de er færdige, skal de lige stå og køle af i små 30 min

Bon appetit! 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 ÅRS FØDSELSDAGS TILBUD