âś•
Fuldkorns sandwichboller

Chokoladeboller

Jeg lavede de lækreste chokoladeboller i går! De smager legendarisk, med en klat smør på. 🙂

Energifordeling pr bolle: 250 kcal, 7,2 g protein 37 g kulhydrat 6,7 g fedt

Du ska bruge (15 boller):
50 g smør
50 g gær
5 dl skummetmælk
500 g fuldkornshvedemel (eventuelt halv grahamsmel)
250 g hvedemel
Ca 100 g mørk chokolade 72%

Fremgangsmåde:
– Smelt smør i en gryde ved lav varme
– Når smørret er smeltet, tilsætter du mælken
– Hæld det nu op i en skål
– Rør nu gær ud heri
– Tilsæt melet lidt af gangen
– Lad det nu stå og hæve i ca 30 minutter
– Hak nu chokoladen groft
– Når dejen har stået i 30 minutter, vender du den hakkede chokolade i
– Ælt nu dejen godt
– Del nu dejen op i 15 lige store stykker, og form stykkerne til boller
– Bages i 25 minutter ved 180 grader
– Lad dem stå og køle af, inden du servere dem

Bon appetit! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkorns sandwichboller