Rispapir med rejer og grønt

Scones

1505406_309485832567697_5359998163222797740_n
Indeholder reklame links 

Du skal bruge;
2 tsk tør gær (eller en halv pakke gær)
1 dl lunken vand 
80 g æggehvide
10 g olie
1 tsk vaniljepulver
40 g zero sugar
50 g vanilje proteinpulver
120 g fuldkornshvedemel
60 g affedtet mandelmel 
60 g mørk chokolade 85% (du kan også bruge 72%)
20 g skummetmælk

Fremgangsmåde;
– Pisk gær og lunken vand sammen i en skål for sig selv
– Pisk sukrin, olie, vaniljepulver og æggehvider sammen i en anden
– Hæld de 2 blandinger sammen i en okay stor skål
– Tilsæt proteinpulver, mandel og fuldkornsmel
– Vend det hele godt sammen
– Hak nu chokoladen i små fine stykker og vend dem i blandingen
– Tilsæt til sidst den lille slat skummetmælk og brug eventuelt hænderne til at vende det sammen
– Lad det stå og hæve et lunt sted i små 30-40 min
– Når de har hævet færdige laver du 7 små boller ud af dejen
– Smides i ovnen ved 180 grader i ca 30-40 min – hold øje
– De smager bedst hvis de serveres lune 🙂

10540776_309485845901029_897130964085958880_n

8 kommentarer

  • Mikkel

    Kan mandel erstattes af noget andet, f.eks. affedtet kokosmel :)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikk Jørgensen

    Hvad er forskellen på affedtet mandelmel og “bare” mandelmel?
    Kan man bruge almindelig mandelmel istedet? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • staubie@live.dk

      I affedtet mandelmel er 80% af fedtet fjernet 🙂
      Du kan sagtens bruge ‘almindeligt’ mandelmel i stedet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Thams

    Hej! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave disse lækre Scones, men jeg er lidt forvirret. Under “Du skal bruge” står der ikke noget med sukrin, men der gør der under “fremgangsmåde” Jeg ville høre om der skal sukrin i, og om hvor meget?
    Kh Karina 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Hvor mange gram sukrin skal der bruges? Det har du ikke skrevet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rispapir med rejer og grønt