Svensk pølseret med grøntsager

Kost & personlig spørgsmål

Hvor mange kcal spiser du om dagen?

  • Det er meget forskelligt. Jeg tracker ikke mine kalorier mere. Men jeg kan kigge på en madvarer, og regne ca kcal indhold ud. Arbejdsskade. Haha. Jeg ligger på omkring 1500-2000 dagligt. Meget forskelligt.

Har du erfaring med elitesportsudøvere, i fortold til kostplaner?

  • Niks. Men jeg har lavet planer til folk der dyrker ekstremt meget sport. Jeg er dog game! En gang skal være den første.

Råd til den dårlige samvittighed, når man spiser usundt. Hvordan kan man arbejde med det?

  • Booke et forløb hos mig. 😜 Jeg deler en del på mine sociale medier omkring det. GRATIS. Bl.a. redskaber. Kig mit feed igennem, og find inspiration.

Bedste mellemmåltider?

  • Der findes ingen mellemmåltider, der er bedre og dårligere end andre. En banan fungere lige så fint som et mellemmåltid, som en række marabou chokolade. I min optik omhandler et mellemmåltid om lyst. Har du lyst til en banan, eller har du lyst til chokolade? (eksempelvis) Det kommer an på så meget. Eksempelvis dit mål m.m.

Laver du kostplaner?

  • Yes sir! Læs mere om hvad jeg tilbyder lige her

Har du døjet med overspisning og opkast efterfølgende?

  • Yes. Det har jeg. Jeg skrev et indlæg for mange år siden, omkring hvad jeg har kæmpet med i form af spiseforstyrrelser m.m. 

Hvad sker der hvis man spiser efter sit ligevægtsindtag?

  • Hvis du spiser efter dit ligevægtsindtag, bevare du din nuværende vægt. Så spiser du lige præcis det, din krop har brug for.

Hjælper du atleter?

  • Nej. Det gør jeg ikke. Igen, jeg har hjulpet en del der dyrker ekstremt meget sport. Jeg er dog slet ikke specialiseret indenfor dét område, når det kommer til eksempelvis fitness atleter.

Hvad spiser du i løbet af en dag?

  • Det er meget forskelligt. Jeg skrev et indlæg for et par mdr siden lige præcis omkring mit indtag af mad. Jeg trackede mit indtag et par dage, således jeg kunne dele det med jer.

Hvad vejer du?

  • Et spørgsmål der går en igen. Jeg synes personligt at det er fuldstændig ligegyldigt hvad jeg vejer. Jeg tænker, hvad kan I bruge det til? Tallet på vægten er simpelthen så intetsigende. I forhold til et vægttab er det i min optik mere optimalt at måle sig i centimeter. Smid vægten af helvedes til. Nok om det… Jeg vejer omkring 70 kilo. Tror jeg. Jeg ved det ikke. Jeg bruger ikke rigtig min tid på badevægten. Jeg ved hvor meget det tal kan mindfucke en. ‘’Bare et kilo mere’’ osv. UD MED DEN VÆGT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svensk pølseret med grøntsager