Pandekage lagkage
Selvom den ser lidt messy ud så lad dig ikke snyde af smagen!
4 lags pandekage lagkage med banan vanilje creme, sød jordbær mos, pære vanilje skyr og sukkerfri nutella!! 🙂 MUMS
Du skal bruge;
Til bundene;
160 g fuldkornshvedemel
40 g vanilje proteinpulver
20 g sukrin
2 tsk fedtfattig kakaopulver eller raw kakaopulver
2 æg
200 g skummetmælk
Til fyld;
200 g jordbær frost
10 g sukrin
2 bananer
Ca lidt over halvdelen af en pære vanilje skyr fra cheasy
1 tsk vaniljepulver
Sukkerfri nutella (Isis eller cavalier)
Fremgangsmåde;
– Hæld alle de tørre ingredienser ned i en skål til bunden
– Vend de tørre ingredienser godt sammen
– Tilsæt nu æg og mælk lidt af gangen og vend det godt sammen
– Brug en grydeske til at vende det hele godt sammen
– Dejen skal være semi tyk og ikke pandekage tynd
– Pisk det nu sammen indtil det ikke klumper mere
– Hældes på panden og vendes som helt normale pandekager, der skal være til 4 tykkere pandekager
– Imens du laver pandekagerne går du nu i gang med jordbær mosen
– Hæld lidt vand i bunden af en gryde, sukrinen og de frosne jordbær
– Kog det op sammen
– Når det er kogt op, bruger du en gaffel til at mose jordbærrene
– Stilles på køl
– Nu går du i gang med banan vanilje cremen
– Mos de 2 bananer godt i en skål og tilsæt vaniljepulver
– Vend det godt sammen og tilsæt 1 lille spsk skyr
– Stilles på køl
– Nu er det bare at vente på pandekagerne er færdige
– Når du har lavet de 4 pandekager lader du dem lige køle af i små 20 min
– Når de har kølet af ligger du en pandekage på en flad tallerken, smør den første pandekage med lidt nutella og fordel forsigtigt noget af banan vanilje cremen på
– Læg nu 1 pandekage ovenpå og smør forsigtigt endnu et lag nutella på og endnu et lag banan vanilje creme
– På nr 3 lag smøre du kun nutella på, et lidt tykkere lag end de andre 2, og fordeler lidt skyr på – OG lidt jordbær mos
– Smid nu den sidste pandekage ovenpå og fordel forsigtigt et godt lag skyr på og fordel det sidste jordbær mos på
– SERVER! 😀
– Den er ret messy at skære ud, så gør det forsigtigt og ha’ tålmodighed. Den smager fantastisk 🙂
Ingen kommentarer endnu