Banan blåbær smoothie

Laksemoussé

12717757_525199037663041_5895301859803301304_nDu skal bruge;
200 g røget laks
100 g philadelphia light flødeost
100 g creme fraiche 5%
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk citronsaft
Tilpas frisk dild

Fremgangsmåde;
– Skær/hak laksen ud i rigtig små stykker
– Hæld stykkerne op i en skål
– Tilsæt flødeost, creme fraiche, salt, peber og citronsaft
– Vend det hele rigtig godt sammen
– Hak nu dilden fint, og vend det i
– Stilles på køl en times tid inden du servere det
– Serveres eventuelt på et groft flute med salat, tomat og rødløg (eventuelt kaviar)

Det smager SÅ godt! 🙂
Du kan også lave det med ovnbagt afkølet laks.
Det skal jeg i hvert fald prøve på et tidspunkt! 😀

12717339_525199017663043_479832331803748974_n12743700_525199007663044_2708274630391359054_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan blåbær smoothie