20 ting du ALDRIG kommer til at høre mig sige

Fuldkornslasagne

12932993_549998255183119_1020303669972797487_n
Mmhh
.. Jeg eelsker lasagne, og denne her får mig bestemt ikke til at elske lasagne mindre. Den endte ud i at blive virkelig god. Mums

Du skal bruge;
500 g hakket oksekød 3-7%
2 store gulerødder (du kan sagtens bruge flere, bare brug mindre kød så)
1 løg
10 klumper spinat (frost)
1 spsk olie
4-5 fuldkorns lasagne plader
400 g hakket tomat (1 dåse) ELLER 280 g pizzasauce (1 glas)
Mornay sauce 12% (Jeg har med vilje ikke skrevet hvor meget, efter som at det er meget individuelt, hvor hvidt mornay sauce er et hit i store, eller små mængder. Så det er op til dig selv, hvor meget du bruger)
Revet ost (Samme princip som med mornay sauce)
Salt og peber 

Fremgangsmåde:

  • Hak løg og riv gulerødder på et rivejern 
  • Sauter nu løg, gulerødder og spinat i en dyb gryde sammen med olien
  • Tilsæt derefter hakket oksekød
  • Tilsæt ca 1 tsk salt, og 1 tsk peber
  • Sauter nu det hele godt sammen, indtil oksekødet har taget farve
  • Tilsæt nu hakket tomat
  • Lad det stå og simre ved medium varme i små 10 minutter
  • Byg nu lasagnen i et ildfast fad 
  • Jeg lagde først lasagneplader i bunden, derefter kødsovsen, lidt mornay ovenpå, og det gentog jeg 2-3 gange
  • Slut af med at fordele mornay sauce, og revet ost på toppen
  • Bages i en varm ovn ved 200 grader i ca 30-40 minutter
  • Server 🙂

Bon appetit

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 ting du ALDRIG kommer til at høre mig sige