Fuldkornslasagne
Mmhh.. Jeg eelsker lasagne, og denne her får mig bestemt ikke til at elske lasagne mindre. Den endte ud i at blive virkelig god. Mums!
Du skal bruge;
500 g hakket oksekød 3-7%
2 store gulerødder (du kan sagtens bruge flere, bare brug mindre kød så)
1 løg
10 klumper spinat (frost)
1 spsk olie
4-5 fuldkorns lasagne plader
400 g hakket tomat (1 dåse) ELLER 280 g pizzasauce (1 glas)
Mornay sauce 12% (Jeg har med vilje ikke skrevet hvor meget, efter som at det er meget individuelt, hvor hvidt mornay sauce er et hit i store, eller små mængder. Så det er op til dig selv, hvor meget du bruger)
Revet ost (Samme princip som med mornay sauce)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Hak løg og riv gulerødder på et rivejern
- Sauter nu løg, gulerødder og spinat i en dyb gryde sammen med olien
- Tilsæt derefter hakket oksekød
- Tilsæt ca 1 tsk salt, og 1 tsk peber
- Sauter nu det hele godt sammen, indtil oksekødet har taget farve
- Tilsæt nu hakket tomat
- Lad det stå og simre ved medium varme i små 10 minutter
- Byg nu lasagnen i et ildfast fad
- Jeg lagde først lasagneplader i bunden, derefter kødsovsen, lidt mornay ovenpå, og det gentog jeg 2-3 gange
- Slut af med at fordele mornay sauce, og revet ost på toppen
- Bages i en varm ovn ved 200 grader i ca 30-40 minutter
- Server 🙂
Bon appetit
Ingen kommentarer endnu