Cookies cream vafler

Chokoladekage med hvid chokolade

14484687_628397820676495_3482669420322805218_n

Såå fik jeg endelige taget mig sammen til at smække opskriften på min sunde banan chokoladekage med flydende Proteinella midte. Here we go! 😀

Du skal bruge: 
50 g havregryn
40 g fuldkornshvedemel
2,5 dl skummetmælk
2 scoop chokolade banan proteinpulver – Købes lige HER
1 dl rapsolie
1 tsk bagepulver
Hvid chokolade proteinella – Købes lige HER

Fremgangsmåde:
– Vend havregryn, proteinpulver, mel og bagepulver sammen
– Tilsæt olie og mælk
– Vend det hele godt sammen
– Når du har vendt det hele godt sammen, hælder du halvdelen af dejen op i en bageforme (jeg brugte en rundt høj ildfast ‘skål’)
– Smid nu den i ovnen i ca 20 min ved 180 grader
– Når de 20 min er gået, tager du den ud, og prikker lidt rundt i overfladen med en teske
– Fordel nu proteinella ovenpå, helst kun i midten og ikke helt ude i siderne. Jeg brugte 3 store teske proteinella
– Når du har fordelt proteinellaen, fordeler du forsigtigt resten af dejen ovenpå
– Smides nu i ovnen yderligere 20-30 minutter
– Hold øje
– Serveres afkølet 🙂

Bon appetit! 

14494665_628397854009825_5579214528816900153_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies cream vafler