Oksekøds fajita

Jordbær og hvid choko protein hapsere

image

Du skal bruge;
70 g jordbær og hvid chokolade proteinpulver – købes HER
100 g hvid sukkerfri chokolade
60 g mandelmel
20 g honning
80 g skummetmælk
10-20 g sukrin (smag til)
40 g havregryn (helst blendet)

Fremgangsmåde;
– Del chokoladen op i 2×50 g
– Den ene halvdel skal smeltes og den anden halvdel skal hakkes i små fine stykker
– Hak den ene halvdel
– Bland nu mandelmel og proteinpulver sammen
– Tilsæt honning og mælk
– Smag til med sukrin
– Vend nu den hakkede chokolade i
– Vend det hele rigtig godt sammen
– Dejen kan godt være en del klistret, men det er meningen
– Når du har vendt det hele godt sammen laver du små kugler ud af det
– HVIS du synes det er alt for klistret så tilsæt lidt mere gryn eller mel
– Men men men, rul små kugler ud af dejen så godt som du nu kan og læg dem på et fad eller tallerken
– Smelt den resterende chokoladen i et vandbad eller mikroovn og fordel det på kuglerne
– Drys eventuelt med lidt jordbær chokoladespåner (kan købes i Rema 100) men det er ikke et must
– Smides på køl et par timer og serveres

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksekøds fajita