Brunkager med glasur

Caribbean choko proteinbar med chunks ((Quest Bar))

For at lave denne her opskrift skal du bruge IMO / Vitafiber fra Bodylab, som du kan købe til billige penge lige HER 🙂

Hvad er IMO / Vitafiber? 
Isomalto-oligosaccharider aka. VitaFiber er den hemmelige ingrediens i Quest Bars. Det er den naturlige plantesirup der er med til at hæve fiberindholdet og samtidigt give low-carb proteinbars sin naturlige sødme og tekstur. Du kan ganske enkelt lave en proteinbar blot ved at mikse Bodylab IMO med proteinpulver. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan tilsætte til din proteinbar – du bestemmer selv indholdet! Brug eksempelvis hvid chokolade og frysetørrede hindbærstykker, Oreos, chocolate-chips, cashewnødder, jordnødder og meget andet!

10888469_356401417876138_433174147311008526_nSer den ikke bare LÆKKER ud? Jeg garantere jer at det er MUMS 😀

For at lave disse bars skal du bruge; 
35 g proteinpulver caribbean choko – købes lige HER
10 g affedtet mandelmel
25 g mørk chokolade 70% eller over
15 g kokosflager
60 g IMO vitafiber

Fremgangsmåde;
– Bland proteinpulver, mandelmel og kokosflager sammen i en skål
– Hak chokoladen og vend KUN det halve sammen med de ovenstående ^
– Når du har gjort det hælder du IMO vitafiber ned i en lille gryde og lader det boble op ved svag varme, det må kun liiiige boble
– Når det bobler stille og roligt hælder du det over i blandingen
– Rør nu rundt med en ske indtil blandingen ikke er særlig varm og du kan bruge hænderne
– Brug nu hænderne og ælt det så blandingen hænger godt sammen
– Tilsæt nu de resterende chokolade stykker og ælt det godt sammen
– Del nu blandingen op i 3 lige store stykker og form bars ud af alle stykker
– Smides på en tallerken og i køleskabet i små 10 minutter – måske lidt længere, indtil de har fået en fast form
– BON APPETIT 😀 

10350344_356401484542798_2156504615123113389_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunkager med glasur