Zucchini pizza med pepperoni

3 dages juicekur DONE

12938110_550000371849574_5497071440336403113_n
Sååå blev jeg ‘færdig’ med min juicekur fra Reborn By Nature

Dag 1: Gik forholdsvis fin. Jeg startede min morgen med en kop kaffe kl 08:00, det er dog ikke meningen man skal drikke kaffe på kuren, men jeg var træt og uoplagt, og havde min case opgave jeg skulle færdiggøre.
Kl 09:00 drak jeg orange juice, plantet med skærmen i eksamen, sammen med en veninde. Timerne gik, og klokken blev 15:00, nu meldte sulten sig. Jeg drak en halv grøn juice og lidt ingefær shots (som i øvrigt smager MEGA GODT)
Jeg faldt efterfølgende i søvn. Jeg tænkte jeg kunne sove sulten væk. Jeg vågnede kl 19:00, og følte jeg havde et hul i maven.
Jeg havde hovedepine og var helt vildt forvirret.
Det var som om, når jeg vidste jeg ikke måtte spise, var mad endnu mere tiltalende. Oveni det, var det kost og ernæring jeg sad og lavede eksamen på, så jeg faldt i. Jeg spiste mad… Altså fast føde. Jeg voldtog det slik vi havde tilovers fra dagen inden.
Nå, men jeg drak da en kokosvand og et stort glas vand da jeg gik i seng.

Dag 2:
Starter dagen ud med en orange juice og en grøn juice. Jeg følte ingen sult rigtigt… Hvilket er klart når jeg aftenen inden havde spist. Eller er det klart? Ved sku ikk hvordan man kan definere det. Det er jo normalt at spise hver dag. Knap så normalt at leve af juice hver dag.
NÅ, men det gik fint. Indtil klokken igen blev 19-20. Jeg spiste aftensmad, i form at fast føde….. Jaaaa… Jeg ku ik la vær, ærligt havde jeg heller ik lyst til at lade vær. Jeg drikker juice ved siden af, bevares. Men det er mig en gåde, hvordan man i TRE DAGE kan leve af det. Virkelig…
Jeg supplere dog med juice ved siden af.

Dag 3:
Starter dagen ud med med en orange juice og 2 ingefærshots. Resten af dagen drikker jeg lidt lilla juice hist og pist, og lidt mere ingefærshots. De ingefærshots er bare lækre! De har en eftersmag af banan?! Haha. Virkelig gode! NÅ, det bliver aften. 19-20. Min mave knurrer (igen igen) og jeg tænker konstant på mad. Jeg drikker lidt grøn juice, og prøver at skubbe sulten væk. Jeg fik hurtigt overbevist mig selv om at jeg skulle spise. Fast føde, igen. Hvilket jeg gjorde.

Grøn juice: Smager en blanding af spinat og selleri, ikke lige mig. Jeg kunne dog sagtens drikke det, især hen af dagen hvis jeg havde cravings efter mad, men det var ikke lige min kop te.
Orange juice: Helt sikkert min yndlings. Smager af gulerod, ingefær og appelsin.
Lilla juice: Den er udemærket. Smager af rødbede og ingefær.
Ingefærshots: MUMS! De var SÅ gode. Bedste ingefærshots jeg nogensinde har smagt, og jeg har alligevel smagt en del.
Kokosvand: Smager af vand presset ud af en kokos (?!) Haha.
Pukka te: Jeg havde varianten med eftersmag af lakrids, den er så lækker!

Min venindes datter, min elskede ‘lillesøster’ Thilde, var også helt vild med ingefærshots (hældt op i en flaske på billedet.)
Hun bundede bare der ud af da jeg gav hende lov til at smage.
‘Må jeg fååååå meeeer?’

12928138_550000375182907_6738683525147259245_n

I de tre dage har jeg supplerede med kokosvand og te ved siden af. Jeg er ikke fan af kokosvand, det har aldrig været mig. Jeg har til gengæld altid været fan af pukka te, som man måtte drikke på ‘kuren’.

Jeg har været hudløs ærlig, og har hver dag afsluttet dagen med en lille dagbog, som skrevet ovenfor.
Jeg kunne selvfølgelig godt vælge og skrive at jeg KUN har levet af juice de tre dage, og hvor lækkert det var, og hvor meget jeg har tabt mig, og hvor meget jeg ville opfordre alle andre til at købe kuren. Men sådan er jeg bare ikke… Jeg har tabt mig, bevares, men det er ikke fedt jeg har tabt, det er væske. Jeg ville ikke skrive en kæmpe lang opfordring til alle omkring kuren, med mindre jeg virkelig mener det.
Jeg har ikke overholdt den juice kur overhovedet. Jeg har sultede mig selv fra morgen til kl 19-20 hver dag, og så har jeg spist et måltid hver dag. Dvs jeg har spist 3 måltider på 3 dage, 3 dage hvor jeg faktisk IKKE måtte have spist noget.

Det er jo UNORMALT ikke at spise i 3 dage, og for mig var det umuligt. Måske fordi jeg ikke var top motiveret, og fordi min rygrad faldt sammen hver aften ved 19-20 tiden.
Jeg kunne skyde skylden over på min case opgave (stresset much), meeen case opgave eller ej, havde det stadig været lige så svært for mig at holde mig KUN til juicen, især når jeg elsker mad så meget i forvejen (haha!)

Nå, men jeg skrev i indlægget inden jeg startede på kuren, at jeg ikke var tilhænger af den, og at jeg på forhånd vidste at jeg kun tog imod udfordringen, for at afprøve den.
Læs det indlæg lige HER
Selve juice kuren er kendt for at ‘rense’ din krop; men det renser ikke din krop at drikke juice 3 dage i streg. Du ville føle dig lettere, bevares, men husk på kroppen er selvrensende.

Kuren er en oplagt mulighed hvis du ville teste dig selv og din rygrad, men hvis det er for at kickstarte et vægttab, og for at tabe 5-6 kilo på 3 dage, så lad vær.
Alt du taber er væske, som du tager på sekundet efter kuren er slut, og du spiser igen.

Jeg tror på sund og varieret livsstil, med MAD. 

Hvis du længe har gået og tænkt over at du gerne ville prøve en juice kur af, så får du i hvert fald noget for pengene hos Reborn By Nature 

Køb 1 dags juice kur lige HER
Køb 2 dags juice kur lige HER
Køb 3 dags juice kur lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zucchini pizza med pepperoni