Rødvin og øl gone wrong

Rabarbertrifli

13412871_578344455681832_6821531227501466001_n

Du skal bruge:
7 rabarberstænger
4 dl vand
2 dl zero sugar – Købes lige HER
1 stor spsk vaniljepulver
500 g neutral skyr
Mørk chokolade og all bran flakes

Fremgangsmåde:
– Vask og rens rabarberne
– Skær nu rabarber i små stykker
– Hæld vand, zero sugar og rabarber op i en dyb gryde
– Kog det op under omrøring
– Når det er kogt op, tager du gryden af kogepladen og vender vaniljepulver i
– Lad det stå i gryden i 20 minutters tid, rør rundt engang imellem
– Når der er gået 20 minutter hælder du rabarberblandingen over i en skål
– Stilles på køl i ca 2 timer
– Når de 2 timer er gået, finder du 2 store glas frem
– Hæld først rabarber ned i glasset, derefter skyr
– Forsæt sådan indtil glasset er fyldt
– Drys med hakket mørk chokolade og knuste all bran flakes

OBS du kan sagtens få flere portioner ud af det. Jeg har bare lavet 2 kæmpe triflier i stedet. Hele portionen kan uden tvivl laves til 5-7 portioner, hvis man eventuelt tænker det skal bruges til en fin lille dessert.

Jeg lavede 2 store, en til mig og en til min veninde, fordi vi skulle hygge os 😀

ANYWAS, de er virkelig lækre! Mums 🙂

13413059_578344495681828_6499745551475025205_n13434983_578344459015165_5326021467812616709_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødvin og øl gone wrong