Rabarbertrifli
Du skal bruge:
7 rabarberstænger
4 dl vand
2 dl zero sugar – Købes lige HER
1 stor spsk vaniljepulver
500 g neutral skyr
Mørk chokolade og all bran flakes
Fremgangsmåde:
– Vask og rens rabarberne
– Skær nu rabarber i små stykker
– Hæld vand, zero sugar og rabarber op i en dyb gryde
– Kog det op under omrøring
– Når det er kogt op, tager du gryden af kogepladen og vender vaniljepulver i
– Lad det stå i gryden i 20 minutters tid, rør rundt engang imellem
– Når der er gået 20 minutter hælder du rabarberblandingen over i en skål
– Stilles på køl i ca 2 timer
– Når de 2 timer er gået, finder du 2 store glas frem
– Hæld først rabarber ned i glasset, derefter skyr
– Forsæt sådan indtil glasset er fyldt
– Drys med hakket mørk chokolade og knuste all bran flakes
OBS du kan sagtens få flere portioner ud af det. Jeg har bare lavet 2 kæmpe triflier i stedet. Hele portionen kan uden tvivl laves til 5-7 portioner, hvis man eventuelt tænker det skal bruges til en fin lille dessert.
Jeg lavede 2 store, en til mig og en til min veninde, fordi vi skulle hygge os 😀
ANYWAS, de er virkelig lækre! Mums 🙂
Ingen kommentarer endnu