Rødkålssalat med feta og soltørrede tomat

Svensk pølseret

IMG_9603

Lækker cremet og sundere svensk pølseret. Simpelthen så lækker en ret! Jeg lavede det til jeg og en kammerat i går, og vi var begge fan. Det er ikke sidste gang jeg laver det! 🙂

Du skal bruge: (3 portioner)
400 g rå kartofler
200 g gulerødder
250 g kylle pølser
1 løg
1 dl madlavningsfløde 4% fedt
1 dl piskefløde 38% (du kan godt bruge 4% i stedet)
2 tsk tomatpure (dem man kan købe i dåse)
1 spsk olie
1 tsk karry
1 tsk paprika
Purløg

Fremgangsmåde:
– Skræl kartofler og gulerødder
– Kog dem derefter møre, der må dog godt være lidt bid i dem
– Når du har kogt dem, hælder du vandet fra, og lader dem dampe af
– Imens de damper af, skære du pølserne i mindre stykker
– Riv/hak løg fint
– Fordel nu løg og pølse på en pande med olie på
– Imens det steges let på panden, skære du kartofler og gulerødder i små stykker
– Når du har skåret kartofler og gulerødder i små stykker, hælder du dem op i en dyb gryde
– Når løg og pølser er sauteret godt sammen, hælder du det op til kartofler og gulerødder
– Hæld nu fløde, tomatpure, karry og paprika op i gryden
– Vend det hele forsigtigt men godt sammen
– Lad det stå og simre ved svag varme under omrøring i ca 30 min
– Serveres eventuelt med frisk hakket purløg til 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødkålssalat med feta og soltørrede tomat