Giftkage med chokolademousse midte

Syltede rødløg

Indeholder affiliate / reklame  

Blogger løg!!! Eller, syltede rødløg, vel og mærke.
Mums. De går jo godt til nærmest alle retter. Som i vitterligt alle retter. Dog på nær desserter, og søde sager.

De går især godt i salater, til alverdens kødretter, rugbrødsmadder, og i burgers.

Du skal bruge: (Kæmpe portion)
5-6 store rødløg (Du kan sagtens bruge ganske ?almindelige? løg. Rødløg giver bare den fine lyserøde farve)
1 stor dusk timian
1 spsk peberkorn
400 ml lys eddike (Du kan sagtens bruge lidt mindre, jeg overdrev måske lidt.)
4-5 dl sukrin (Ganske almindeligt raffineret sukker kan også bruges)
Atamon
1 stort sylteglas, eller 2 mindre

Fremgangsmåde:
– Hæld kogende vand i sylteglasset
– Skyl nu glasset efter med atamon (Man kan sagtens undlade atamon, men jeg er bare vokset op med, at min mor altid har gjort det, når hun har syltet)
– Skær nu løg? i tynde skiver
– Kom nu løg? i glasset
– Tilsæt peberkorn
– Kom timian ovenpå
– Lav nu et opkog på eddike og sukrin
– Hæld nu dét over løg og timian
– Rør rundt med en gaffel
– Sæt låg på, og voila 🙂

Det kan sagtens holde sig på køl, i 2-3 uger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giftkage med chokolademousse midte