De tre L’er

Fuck januar

Havde du for et par år siden havde spurgt mig, om jeg vil påbegynde et vægttab i december eller januar, så havde jeg helt sikker valgt januar. ??Nyt år, ny start.?? 

Hvis du spørger mig i dag, havde jeg valgt december. Jeg havde valgt december, fordi december ikke er farlig. December betyder for mange julefrokoster, konfekt, og litervis af brun sovs. 

Men hvad så med sommer, forår, og efterår? 

Sommer betyder iskolde drinks, og is. Forår betyder påsefrokoster, og et utal af påskeæg. Efterår betyder halloween = slik level 100. 

Dvs de forskellige måneder (årstider) er forbundet med noget (læs: en undskyldning). Så hvad er det du er så bange for i lige præcis december? 

Vidste du godt, at du sagtens kan hælde pebernødder indenbords, selvom du er i gang med et vægttab? Vidste du godt, at du uden at blinke sagtens kan deltage i de julefrokoster, du er inviteret til, selvom du er i gang med et vægttab? 

2 stykker rugbrød med karrysild, en portion risalamande med kirsebær sauce, og en håndfuld konfekt, sætter ikke en stopper for dit vægttab. Tværtimod. 

Du kan sagtens spise pebernødder og konfekt året rundt, uden at det påvirker dit vægttab. 

Hvordan det, tænker du? 

Et vægttab handler i bund og grund om kalorier og vaner. Du skal spise færre kcal, end du forbrænder. Om du spiser dig mæt i pebernødder, eller kylling. Det er i princippet underordnet. Det er faktisk ret simpelt. Det behøver ikke være så svært. 

December er faktisk en fantastisk måned, at starte et vægttab på. Især fordi, så finder du ud af, at december ikke er farlig. 

OBS. Det er selvfølgelig ikke vejen frem, udelukkende at leve af pebernødder. Det fitter ikke ligefrem dine makros. Jeg nævner det udelukkende, fordi at det i min optik er vigtigere, at bryde det mønster der indebærer, at sætte sunde og usunde madvare op imod hinanden. I min optik findes der INGEN usunde madvare, dog findes der usunde vaner. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De tre L’er