Efterladt i december

Svensk pølseret med grøntsager

Min kærestes yndlingsret. Sååå det var på tide jeg tog mig sammen. Han fortjener jo også lidt forkælelse i ny og næ. 😜 Det blev faktisk SMADDER godt. Mums! 😍

Du skal bruge:

5 wienerpølser (eller kyllingepølser)

8 kartofler med skrald) 9 hvis uden skrald)

1 løg

2 forårsløg

1 halv blomkål (eventuelt også gulerødder eller peberfrugt) 

1 spsk olie

2 spsk paprika

3 dl skummetmælk

1,5 dl madlavingsfløde

5 spsk tomatpuré

1 tsk salt

1 tsk peber

Smag eventuelt til med mere paprika, salt og peber.

TIP: Brug en slip let pande.

Fremgangsmåde:

  • Hak løg og skær pølserne ud i små stykker
  • Sauter løg og pølser i olie i en dyb pande
  • Skær (og skrald, hvis du ikke er til kartofler med skrald) kartoflerne i mindre stykker
  • Vend nu kartofler, løg og pølser sammen
  • Tilsæt mælk, fløde, tomatpuré, salt peber, og paprika
  • Lad det stå og simre ved mellem varme i 15-20 min
  • Rør rundt jævnligt
  • Pluk buketter af blomkål og giv dem et hurtigt opkog i en gryde
  • Hurtigt under koldt vand med buketterne. Blanchering, vel at mærke.
  • Vendes nu forsigtigt i panden med kartofler og pølser
  • Lad det stå og simre yderligere 10-15 min
  • Server

OBS. Eventuelt tilsæt mere fløde el mælk undervejs, hvis retten føles ‘’tør.’’

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterladt i december