Jordbærtærte m. stracciatella creme
Du skal bruge;
Til bunden;
2 æg
40 g affedtet kokosmel
30 g sukrin gold
30 g vanilje proteinpulver
1 tsk vaniljepulver
40 g skyr
Til cremen;
150 g skyr
30 g mørk chokolade
10 g sukrin gold
Toppings;
150 g jordbær
Frysetørret jordbær
Fremgangsmåde;
– Pisk æg, skyr og sukrin sammen
– Tilsæt mel, proteinpulver og vaniljepulver
– Vend det hele godt sammen
– Fordel det i en tærte form (Jeg brugte en pap form, købt i Rema 1000)
– Smid den i ovnen i ca 20-25 minutter ved 170 grader.
– Imens den er i ovnen laver du cremen
– Hak chokoladen i fine stykker og vend dem sammen med skyr og sukrin
– Stilles på køl
– Vask og rens jordbærene og skær dem midt over
– Når bunden er færdig, fordeler du cremen på med det samme – så når chokoladen nemlig at smelte lidt, det er mums 😉
– Fordel jordbærene på og drys til sidst med frysetørret jordbær
– Server 🙂
Kan slet ikke vente med at få afprøvet denne her opskrift!
Hvor mange personer er der til? Og hvor stor/hvad måler formen du har brugt? 🙂