Mango melon smoothie

Bananasplit

Indeholder affiliate links10527612_672242422861893_3164085271199325711_n
Min version af den klassiske bananasplit! 😀 MUMS
Denne her version er virkelig det man nu til dags ville kalde for helse… Haha

 Jeg flækkede en hel banan MED skrald. Herefter skar en Quest Bar Chip Cookie over i 2. Så lagde de to flade stykker quest på hver sin side af bananen. Herefter smurte jeg en god klat easis smørepålæg ud på midten af baren. Herefter bagte jeg den i ovnen ved 150 grader i ca 20 minutter. Men hold øje så baren ikke bliver sort. Sprøjt/fordel pære vanilje skyr som topping, og drys eventuelt med frysetørret jordbær.

Du kan spise denne bandit til morgenmad, som snack, eller som dessert. Hvis du virkelig er en dare devil, så er jeg sikker på, at den går lige ind som frokost eller aftensmad! 😉 

Du kan forresten bruge hvilken som helst anden protein bar til dét. Men jeg ville helt sikker forslå en Quest Bar.
Musclehouse forhandler næsten alle varianter, og jeg har nææsten smagt dem alle. Jeg er kæmpe fan! Det var en af de første protein bars jeg i tidernes morgen bestilte hjem, og jeg blev lyn hurtigt dybt afhængig! 😀

Tjek deres udvalg ud lige her 

Mit forslag ville herudover en Quest Bar, være en minimum deluxe protein bar fra Bodylab. Den har nemlig helt samme konsistens, som en Quest Bar. Det giver den der kage agtige konsistens.

Bon appetit 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango melon smoothie