Mandel plade chokolade med jordbær spåner

Chokolade træstammer

image

Du skal bruge;
150 g sukkerfri marcipan (Odense eller ISIS)
80 g mørk chokolade – alt over 72%
2 spsk raw kakaopulver eller fedtfattig
1 lille vand
100 g stenfri dadler
1 håndfuld mandler

Fremgangsmåde;
– Læg dadlerne i blød i vandet i ca 1-2 timer
– Når de har stået i blød tilsætter du kakaopulver og blender det hele godt sammen
– Når du har gjort det fin hakker du mandlerne
– Når du har gjort det smelter du chokoladen i et vandbad
– Imens det smelter ruller du marcipanen ud i en stor firkant på et bagepapir – brug eventuelt mandelmel hvis det bliver for svært og fedtet at arbejde med
– Når du har rullet marcipanen ud deler du den op i ca 6 lige store stykker (måske flere, kommer an på hvor tynd din marcipan er)
– Når du har delt marcipanen op bruger du en teske til at fylde dadelfyldet på og ruller forsigtigt sammen
– Når du har gjort det vender du stammerne i chokoladen
– Derefter ligger du dem på en tallerken og drysser med de hakkede mandler
– Sættes på køl et par timer
– Server

image

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandel plade chokolade med jordbær spåner