Grøntsagsgryde med karry og oksekød
Du skal bruge;
500 g oksekød 3-7%
500 g karrygrønt (grøntsagsblanding – kan købes i Rema 1000 til 10 kr)
1 glas champignon (eller 2 håndfulde friske svampe)
1 halv dåse majs (kan købes sukkerfri i Rema 1000)
250 ml madlavningsfløde 4%
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk karry
1 spsk raps olie
Fremgangsmåde;
– Hæld olien i en ok dyb gryde og fordel oksekøden der i
– Sauter oksekøden semi brunt
– Når du har sauterede oksekøden tilsætter du salt, peber og karry
– Hæld nu karrygrønt, champignon, majs og fløde ned i gryden
– Vend køden sammen med resten af blandingen
– Lad det nu stå og simre ved semi varme i små 10 minutter
– Når der er gået 10 minutter vender du lige hele blandingen og lader det stå yderligere i 10 min og simre
– Server eventuelt noget groft flute eller groft hvidløgs baguette til
– Bon appetit 😀
Lige en sidste ting, er du alene (altså uden mand og børn) – så kan du sagtens gemme gryden 2 dage i køleskabet, det plejer jeg at gøre! 😀 Det smager altid bedst dagen efter, hehehe 😛
Ingen kommentarer endnu