Risalamande med chiafrø

Grøntsagsgryde med karry og oksekød

10801931_337211213128492_4652357993222399170_n

Du skal bruge;
500 g oksekød 3-7%
500 g karrygrønt (grøntsagsblanding – kan købes i Rema 1000 til 10 kr)
1 glas champignon (eller 2 håndfulde friske svampe)
1 halv dåse majs (kan købes sukkerfri i Rema 1000)
250 ml madlavningsfløde 4%
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk karry
1 spsk raps olie

Fremgangsmåde; 
– Hæld olien i en ok dyb gryde og fordel oksekøden der i
– Sauter oksekøden semi brunt
– Når du har sauterede oksekøden tilsætter du salt, peber og karry
– Hæld nu karrygrønt, champignon, majs og fløde ned i gryden
– Vend køden sammen med resten af blandingen
– Lad det nu stå og simre ved semi varme i små 10 minutter
– Når der er gået 10 minutter vender du lige hele blandingen og lader det stå yderligere i 10 min og simre
– Server eventuelt noget groft flute eller groft hvidløgs baguette til
– Bon appetit 😀

Lige en sidste ting, er du alene (altså uden mand og børn) – så kan du sagtens gemme gryden 2 dage i køleskabet, det plejer jeg at gøre! 😀 Det smager altid bedst dagen efter, hehehe 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risalamande med chiafrø