Laksemoussé

Kyllingedeller m. purløg og gulerod

12717367_526340374215574_2760281034876420499_n
I ved efterhånden, at jeg er ret glad for kyllingedeller. Jeg har lavet dem med alverdens forskellige ting og sager i, alt fra pesto til squash til hytteost.
Det er næsten ligemeget hvad du bruger, så bliver kylledunser en succes 😀

Du skal bruge (jeg fik 5 deller ud af det);
200 g hakket kyllingefars
10 g frisk purløg
50 g rødløg
100 g revet gulerod
1 tsk salt
1 tsk peber

Fremgangsmåde; 
– Hak purløg og rødløg fint
– Vend purløg, rødløg og revet gulerod sammen
– Hæld nu kyllingefars op i skålen
– Vend det hele rigtig godt sammen
– Form nu deller ud af farsen
– Vælg at stege dem på panden i lidt olie, eller smid dem i ovnen
– Vælger du at stege dem på panden, hælder du lidt olie på panden, og lader panden blive semi varm
– Lad dem stå og simre ved semi varme i små 30 minutter (måske lidt mindre), hvor du selvfølgelig vender dem i ny og næ
– Laver du dem i ovnen, skal de placeres på i midten af ovnen ved 180 grader i små 20 minutter

Jeg spiste ovnbagte kartofler vendt i barbecue krydderi med remoulade som dyppelse (light selvfølgelig, hæhæ) OG kogte bønner til.
MUMS 🙂 

12745824_526340364215575_3654704386394637679_n12742632_526340404215571_2321885521118338354_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksemoussé