Oksekøds deller m. persille og revet ost

Mexicanske kyllingedeller m. tomat og rødløg

13124578_560372564145688_1124200645426455094_n
Jeg eeelsker kyllingedeller, hvis det ikke er gået op for jer endnu! 😀 Ikke kun fordi de smager godt, men også fordi du kan næsten vende hvad som helst i dem. Jeg har adskillige opskrifter her på bloggen på kyllingedeller. Søg deller herinde og så kommer der 5 forskellige død lækre opskrifter op 🙂

Disse mexicanske kylle dunser er fandme lækre!
HAPS

13178861_560372534145691_7893164021217425671_n
Du skal bruge:

400 g hakket kyllingekød
1 rødløg
4 tomater
1 stor spsk tomatpure
1 spsk barbecue krydderi
(Du skal bruge et rivejern til opskriften)

Fremgangsmåde:
– Hæld kyllingekød op i en skål
– Riv nu rødløg og tomat fint
– Vend kyllingkød, rødløg og tomat sammen
– Tilsæt barbecue krydderi og tomatpure
– Vend det hele rigtig godt sammen
– Form nu små deller ud af det
– De kan enten laves på panden eller i ovnen
– Hvis du laver dem i ovnene skal de have ca 30 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader
– Hvis du laver dem på panden skal de have et par minutter ved semi varme på begge sider

Bon appetit 😀

13173713_560372537479024_4605010678715439712_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksekøds deller m. persille og revet ost