Sunde lemon bites

Grov hummus med hvidløg og karry

Jeg elsker hummus. Det er bare så dyrt at købe færdiglavet i længden, og så smager det bare dobbelt så godt, når man selv laver det! 🙂

Du skal bruge til hvidløgs hummus: 
120 g kikærter (på dåse, der er 240 g i en dåse, dvs jeg har delt en dåse op i to portioner)
2 tsk tahin
0,5 dl olivenolie
2 tsk hvidløgsflager (eller 1 hvidløg)
1 tsk citronsaft
Drys salt

Du skal bruge til karry hummus: 
120 g kikærter (på dåse)
2 tsk tahin
0,5 dl olivenolie
2 tsk karrypulver
1 tsk citronsaft
Drys salt

Fremgangsmåde: 
– Hver portion blendes individuelt. Alle ingredienser skal bare blendes sammen. Ingen raketvidenskab der. 😀
– Smag til med salt og eventuelt mere citron.
– Hvis du ville have hummusen mindre grov, tilsættes der mere olie.

Hummus kan servers som dyp til næsten alt. Rodfrugtefritter, kartoffelfritter, chips, grøntsagsstænger, alle former for kød, som topping til salater. Kun fantasien sætter grænser! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde lemon bites