Sunde cookies med nutella midte
Indeholder reklame/affiliate links
Sunde kæmpe cookies med nutella midte, uden tilsat sukker, og med et højt proteinindhold. Mums!
Dejen er den helt samme, som jeg brugte til min raw cookie dough dej. Dog tilsæt 1 tsk bagepulver, og lav dobbelt portion, og uden chokoladeknapper. Du kan dog godt bruge chokoladeknapper, hvis du ville have dem endnu mere snasket. Selve cookies? er ret bløde i forvejen, så jeg fraråder knapperne. Skift eventuelt proteinpulveret ud med en vanilje proteinpulver. Find opskriften på cookie dough dej lige her
Dertil skal du bruge proteinella (protein uden tilsat sukker nutella). Som ovenikøbet smager fantastisk! Især den med crunch. Jeg har dog brugt smooth i denne opskrift. Læs mere om proteinella, og køb det lige her
Fremgangsmåde:
Når dejen er lavet, lægger du et bagepapir på en bageplade. Derefter bruger du en spsk til at lægge 7 lige store klatter på. Du kan også sagtens lave flere klatter, så bliver cookies mindre kompakte, hvilket ville give mere proteinella, og mindre cookie, hvilket jeg ville foretrækk Ikke brug alt dejen, der skal gerne være under halvdelen tilbage. Når du har lavet de klatter du føler for, tager du en tsk eller spsk proteinella og placere i midten. Tryk gerne proteinellaen lidt ned i dejen. Derefter fordeler du den dej der er tilbage, ovenpå proteinellaen forsigtigt. De skal bages ved 180 grader (varmluft) i ca 10-15 minutter. Serveres afkølet, men de smager også rigtig dejligt lune.
Ingen kommentarer endnu