Sukkerfri marcipanrulle med proteinella

Sukkerfri brændte mandler

Indeholder reklame links 


Mums
. De smager som the real deal! 🙂

Du skal bruge: 
200 g mandler
100 g zero sugar (eller sukrin) 
1 spsk smør

Fremgangsmåde:
– Fordel mandler og zero sugar i en pande ved høj varme
– Lad zero sugar smelte omkring mandlerne
– Når zero sugar er smeltet, rør forsigtigt rundt i dét, så det flydende zero sugar, fordeles godt om mandlerne
– Lad det nu stå ved svag varme, og passe sig selv i 5 minutter
– Når de 5 minutter er gået, smelter du deri smør
– Fordel nu den smeltede smør, godt omkring mandlerne
– Lad det stå ved svag varme og simre i 10 minutter
– Når de 10 minutter er gået, fordeler du mandler (og væske) på et bagepapir på en bageplade, eller et stort fad
– Serveres HELT afkølet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri marcipanrulle med proteinella