Instagram story Q/A

Boller i bearnaise

Tips til at gøre retten sundere:
Brug fedtfattig hakket gris/kalv
Brug fuldkorns ris
Brug skummetmælk
Brug knorr bearnaise (Brug kun det halve af dét smør, der står på pakken)

Du skal bruge (3-4 personer):

500 g hakket gris/kalv
1 frikalet brev
2,5 dl mælk
1 løg
1 tsk salt
2 poser fuldkorns ris
Vand

Sovs: 
325 g bearnaise sauce (jeg brugte bahncke)
2 dl mælk

Fremgangsmåde: 
– Hak løget helt fint
– Vend nu kød, løg, mælk, og frikalet sammen i en skål
– Stilles på køl en times tid
– Bring herefter tilpas vand i kog, i en dyb gryde (Vandet skal dække kødbollerne)
– Når vandet koger, dypper du en spsk ske i vandet, og former herefter kødboller med ske og håndflade
– Når alle kødbollerne er i vandet, lader du dem stå og små simre ved lav varme, i 10-15 minutter
– Bring nu en ny gryde vand i kog, og kog risene, efter anvisning på pakken
– Når kødbollerne er færdige, hælder du vandet fra
– Hæld nu bearnaise og mælk op i gryden
– Rør nu bearnaise og mælk godt sammen
– Tilsæt nu kødbollerne
– Vend det godt sammen, og lad det stå og simre under omrøring i små 15 min
– Server

BON APPETIT! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram story Q/A