BANANMUFFINS MED KAKAOGLASUR
… Waaarning!
De er sindssygt vanedannende og super lækre.
Jeg fortærede 3 da jeg havde lagt glasur på! 😀 Ha ha ha.
Du skal bruge;
2,5 banan (helst meget modne)
50 g mandelmel – Købes lige her
30 g fuldkorns hvedemel
30 g zero sugar – Købes lige her
20 g vanilje whey – Købes lige her
1 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
1 spsk rapsolie
100 g skummetmælk
1 æg
Glasur;
Vand, fedtfattig kakao pulver og zero melis – købes lige her
Fremgangsmåde;
– Mos bananerne godt
– Vend ægget i
– Vend det godt sammen
– Tilsæt nu mel, zero sugar, whey 100, vaniljepulver og bagepulver
– Vend det så godt sammen du nu kan og tilsæt mælken lidt efter lidt
– Hældes nu i muffins forme
– Jeg fik 8 muffins ud af dejen
– Smides i ovnen ved 150-60 grader i små 30 min – men hold øje
– Når de er færdige tages de ud og køles helt af
– Imens de køler af laver du nu glasur
– Bland vand, zero melis og kakao pulver sammen <– der skal bruges meget lidt vand til meget melis – det suger hurtigt
– Tilsæt lidt efter lidt mere melis og kakao – indtil blandingen er ok tyk
– Når de er kølet af fordeler du glasur på, jeg dryssede også med lidt sølvflager jeg havde liggende.
– Selv dagen efter de dejlig bløde og svampede! Muuums
– Bon appetit 🙂
Indeholder affiliate links
Ingen kommentarer endnu