Snickerskage
1 hel banan ca 100 gram
40 g finvalsede havregryn
20 g proteinpulver med vanilje smag (jeg brugte bodylab)
20 g affedtet kokosmel
10 g sukrin
30 g æggehvide
40 g usaltede peanuts
20 g mandler
1 kvivspids salt Fyld:
40 g finmalet peanutmel – købes lige HER
10 g proteinpulver med vanilje smag
55 g kokosmælk
15 g affedtet kokosmel
10 g sukrin
Topping:
10 g mørk chokolade
15 g proteinpulver crispy cookie
20 g kokosmælk
Fremgangsmåde;
– Blend peanuts og mandler sammen, det skal blendes sådan ok fint
– Mos bananen sammen med æggehvide i en skål for sig selv
– Tilsæt nu de resterende tørre indgredienser og vend det hele sammen
– Tag en lille håndfuld af de blendede nødder og bland sammen med
– Dejen skal være sådan nogenlunde tyk men ikke tør
– Fordel nu dejen på en bageplade med bagepapir på, den skal være lidt over 1 cm høj – brug hænderne til at gøre den rund og flad
– Smid den i ovnen ved 180 grader i små 20 min
– Imens bunden er i ovnen laver du fyldet
– Hæld peanutmel op i en skål, tilsæt vand indtil det bliver peanut butter agtig, men ikke for tyndt!
– Tilsæt nu kokosmælk, proteinpulver og sukrin
– Blandes godt sammen
– Stilles på køl
– Når bunden er færdig stiller du den i køleskabet og lader den køle helt af
– Imens kagen køler af laver du topping
– Smelt chokoladen i et vandbad eller Mikroovn og vend den smeltede chokolade sammen med kokosmælk og proteinpulver
– Når kagen er kølet af fordeler du fyldet på kagen
– Smides i fryseren i små 30 min og server!
– BON APPETIT 😀
OBS. I bund og grund er størstedelen af opskriften tyv stjålet fra www.proteinopskrifter.dk
Jeg har bare lavet liiiidt om i den! 🙂
Opskriften til den ”oprigtige” kage finder du lige HER
Ingen kommentarer endnu