Sunde chokolade cheesecake muffins
Okay!!! De her banditter blev simpelthen SÅÅÅ gode!
De er lidt kcal tunge i det (jeg har ingen energifordeling lavet) MEN det kan jeg regne ud ved at se på de ingredienser jeg har brugt.
MEN MEN MEN lad det nu ikke forskrække, det er de GODE kcal! 😀 Hæhæ
Du skal bruge til dejen;
2 dl fuldkornshvedemel
1 dl sukrin
2 digestive fuldkorns kiks
1 æg
1,5 dl skummetmælk
30 g mørk chokolade – alt over 70%
1 tsk bagepulver
1 dl fedtfattig kakao (brugte urtekram – raw kakaopulver fungere sikkert også udemærket)
30 g smør (kan måske godt undværes, prøv jer frem)
Til cheesecake cremen skal du bruge;
150 g Philadelphia Light
1 dl sukrin
1 æg
1 tsk vaniljepulver
1 dråbe toffee sweet drops
Fremgangsmåde;
– Du starter ud med at lave cremen
– Du hælder så men bare Philadelphia, sukrin, æg, vaniljepulver og sweet drops ned i en skål og pisker det indtil det ikke klumper
– Smides på køl
– Tænd nu ovnen på 150 grader
– Hæld nu alle de tørre ingredienser sammen, vend det godt sammen
– Smuldre kiksene godt og grundigt og hæld op i
– Smæk hurtigt smør i Mikroovn indtil det er flydende og hæld det op i den tørre blanding
– Hæld nu resten af de ‘våde’ ingredienser op i den tørre blanding og vend det hele rigtig godt sammen
– Hak til sidst chokoladen i små fine stykker og vend det i
– Gør nu ca 6-7 muffins forme klar, helst gummi forme
– Hæld nu en lille spsk af dejen ned i bunden af formene
– Hæld forsigtigt cheesecake cremen ovenpå, ikke helt vildt meget men stille og roligt
– Derefter fordeler du den resterende dej over cremen forsigtigt
– Smid dem nu i ovnen i små 30-40 min, men hold øje. Bliver de hurtigt gyldne ovenpå så skru ovnen ned på 130 og fyr op på 170 de sidste 7 minutter
– Når de er færdige lader du dem lige køle lidt af og så server! 😀
Ingen kommentarer endnu