Proteinrige after eight marcipan kugler

Pebernødder

1010181_350312155151731_4282893044700649411_nSuper lækre og nemme pebernødder!
Jeg ved ikke om det bare er mig, meeeen de har et lille bitte twist af citron/lime, men med en smag af rigtige pebernødder!
De knaser og smager uden at lyve FANTASTISK 😀

Du skal bruge;
1 dl mandelmel
1 dl fuldkornshvedemel
3 spsk zero sugar
3 tsk pebernød krydderi
1 halv dl rapsolie
2 æggehvider
1 knivspids peber
1 halv tsk hjortetaksalt

Fremgangsmåde;
– Blanda alle de tørre indgredienser sammen
– Tilsæt nu æggehviderne og olien
– Bland det hele rigtig godt sammen
– Brug hænderne til at forme dejen til en stor kugle
– Smides i køleskabet i en lille time
– Når det har stået i køleskabet i en time, ruller du dejen ud til en lang pølse og skære små pebernødder ud
– Lægges på et bagepapir på en bageplade og smides i ovnen ved ca 170-80 grader i små 30 min
– ^MEEEN jeg har brugt en kombi ovn (eller hvad det hedder) så jeg tror du skal holde øje hvis du bruger en hel normal ovn 😀 Ha ha..
– Når pebernødderne er færdige, stiller du dem til at køle helt af
– Servers afkølet 🙂

GOD JUL 🙂

10857747_350312131818400_5363559814276441997_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige after eight marcipan kugler