Broccoli dip

Grove pølsehorn med fennikel og hvidløg

14440698_628841303965480_9001809137248419489_n
Mmmhhh.. Lækre pølsehorn med et twist af hvidløg og fennikel. Haps!
Hvis du er til pølsehorn uden hvidløg og fennikel, har jeg faktisk en anden opskrift på sunde pølsehorn. jeg har en opskrift på sunde grove pølsehorn ”uden smag” med sesam drys. Tjek opskriften ud lige HER.

Til denne her portion horn, som ovenikøbet er HELT VILDT lækre, skal du bruge;
6 kyllingepølser
200 g fuldkornshvedemel
50 g rugkerner
2 spsk seasonings garlic & herbs – Købes lige HER
1 dl rapsolie
1,5 skummetmælk
2 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:
– Vend mel, kerner, garlic krydderi og bagepulver sammen
– Tilsæt nu mælk og olie
– Vend det hele rigtig godt sammen, ælt med hænderne
– Ælt nu dejen til en stor bold, og lad det stå og hvile et lunt sted i ca 30 min
– Når det har hvilet, deler du dejen op i ca stykker
– Bank nu hvert stykke fladt på et bord og fordel det rundt om pølsen
– Rul eventuelt dejen hårdt rundt om pølsen med dine håndflader
– Du kan også sagtens bruge en kagerulle, så ville du også kunne lave dejen tyndere, dvs du kan lave flere pølsehorn, jeg ejer bare ikke en kagerulle, derfor denne her måde. Haha!
– Nå, men du laver hornene, og pensler eventuelt hvert enkelte horn med æg eller olie
– Smides nu i ovnen i 30 min ved 200 grader
– Serveres afkølet og eventuelt med lidt karry ketchup 🙂

14495493_628841307298813_7403868409561334615_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli dip