Grove pølsehorn med fennikel og hvidløg
Mmmhhh.. Lækre pølsehorn med et twist af hvidløg og fennikel. Haps!
Hvis du er til pølsehorn uden hvidløg og fennikel, har jeg faktisk en anden opskrift på sunde pølsehorn. jeg har en opskrift på sunde grove pølsehorn ”uden smag” med sesam drys. Tjek opskriften ud lige HER.
Til denne her portion horn, som ovenikøbet er HELT VILDT lækre, skal du bruge;
6 kyllingepølser
200 g fuldkornshvedemel
50 g rugkerner
2 spsk seasonings garlic & herbs – Købes lige HER
1 dl rapsolie
1,5 skummetmælk
2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
– Vend mel, kerner, garlic krydderi og bagepulver sammen
– Tilsæt nu mælk og olie
– Vend det hele rigtig godt sammen, ælt med hænderne
– Ælt nu dejen til en stor bold, og lad det stå og hvile et lunt sted i ca 30 min
– Når det har hvilet, deler du dejen op i ca stykker
– Bank nu hvert stykke fladt på et bord og fordel det rundt om pølsen
– Rul eventuelt dejen hårdt rundt om pølsen med dine håndflader
– Du kan også sagtens bruge en kagerulle, så ville du også kunne lave dejen tyndere, dvs du kan lave flere pølsehorn, jeg ejer bare ikke en kagerulle, derfor denne her måde. Haha!
– Nå, men du laver hornene, og pensler eventuelt hvert enkelte horn med æg eller olie
– Smides nu i ovnen i 30 min ved 200 grader
– Serveres afkølet og eventuelt med lidt karry ketchup 🙂
Ingen kommentarer endnu