Jordbær marcipan muffins
Du skal bruge;
230 g optøet jordbær med saft
60 g affedtet mandelmel
60 g white chocolate strawberry proteinpulver – køber du lige HER
30 g zero sugar – køber du lige HER
50 g sukkerfri marcipan (ISIS)
1 tsk bagepulver
2 spsk rapsolie
1 æg
Glasur;
Sukrin melis
Vand
Rød frugtfarve
Frysetørret hindbær
Fremgangsmåde;
– Blend de optøet jordbær plus saften med en stavblender, eller mos med en gaffel
– Hæld det nu op i en skål
– Tilsæt mandelmel, zero sugar, proteinpulver og bagepulver
– Vend det hele godt sammen
– Smuldre nu marcipanen i små stykker ned i blandingen
– Tilsæt æg og olie
– Vend det hele forsigtigt sammen godt og grundigt
– Fordel nu dejen i ca 8-9 muffinsforme
– Smides i ovnen ved 180 grader i små 30 min (hold øje, jeg lavede mine i en kombi ovn, så der forskel hvis i laver dem i en ‘rigtig ovn’ :-P)
– Når de er færdige tager du dem forsigtigt ud af muffinsformene og stiller dem til at køle lidt af
– Lav nu glasuren således;
– Bland noget sukrin melis sammen med MINIMALT vand og minimalt frugtfarve, indtil det tager fast form i en lyserød fast farve
– Når muffins’ er kølet lidt af, fordeler du glasuren ovenpå dem og drysser med frysetørret hindbær
– Server 😀
Ingen kommentarer endnu