Kiksekage

Jordbær marcipan muffins

image

Du skal bruge;

230 g optøet jordbær med saft
60 g affedtet mandelmel
60 g white chocolate strawberry proteinpulver – køber du lige HER
30 g zero sugar – køber du lige HER
50 g sukkerfri marcipan (ISIS)
1 tsk bagepulver
2 spsk rapsolie
1 æg

Glasur;
Sukrin melis
Vand
Rød frugtfarve
Frysetørret hindbær

Fremgangsmåde;
– Blend de optøet jordbær plus saften med en stavblender, eller mos med en gaffel
– Hæld det nu op i en skål
– Tilsæt mandelmel, zero sugar, proteinpulver og bagepulver
– Vend det hele godt sammen
– Smuldre nu marcipanen i små stykker ned i blandingen
– Tilsæt æg og olie
– Vend det hele forsigtigt sammen godt og grundigt
– Fordel nu dejen i ca 8-9 muffinsforme
– Smides i ovnen ved 180 grader i små 30 min (hold øje, jeg lavede mine i en kombi ovn, så der forskel hvis i laver dem i en ‘rigtig ovn’ :-P)
– Når de er færdige tager du dem forsigtigt ud af muffinsformene og stiller dem til at køle lidt af
– Lav nu glasuren således;
– Bland noget sukrin melis sammen med MINIMALT vand og minimalt frugtfarve, indtil det tager fast form i en lyserød fast farve
– Når muffins’ er kølet lidt af, fordeler du glasuren ovenpå dem og drysser med frysetørret hindbær
– Server 😀

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiksekage