Avocado med rejer

Blåbær cheesecake muffins

10456015_489213614594917_535918367991828941_n

Du skal bruge;
1,5 dl vanilje proteinpulver – købes lige HER
1 dl fuldkornshvedemel
2 store spsk sukrin
1 tsk bagepulver
Zero drop vanilje – købes lige HER (eller 1 tsk vaniljepulver)
1 æggeblomme
2 æggehvider
1 dl skummetmælk
50 g buko naturel 4%
80 g blåbær (frost)

Mousse;
1 pose ISIS chokolade mousse pulver (Forhandles i Super brugsen, fakta, kvickly, føtex, bilka)
2,5 dl skummetmælk
(Det står bag på posen hvordan man laver det)

Fremgangsmåde;
– Vend alle de tørre ingredienser sammen i en skål for sig selv
– Pisk nu alle de våde ingredienser sammen i en skål for sig selv
– Vend blåbær’ i skålen med de våde ingredienser
– Tilsæt lidt efter lidt de blandede tørre ingredienser ned i skålen med de våde ingredienser
– Vend nu både de våde og tørre ingredienser godt sammen
– Fordeles nu i muffins forme, jeg brugte nogle ret store forme, så fik 5 muffins ud af det
– Sættes nu i ovnen ved 150-80 grader i små 30 min, hold øje!
– Når de er sat i ovnen laver du moussen
– Det står på pakken hvordan man laver det
– Når du har lavet det smides det på køl
– Når muffins er færdige, lader du dem køle af en lille time
– Det er MEGET vigtigt muffins’ er afkølet inden du topper med moussén, jeg smækkede mit mousse på imens de var semi varme, hvilket resulterede i det smeltede. (Se billederne)
– Anyways, når de er afkølet, hælder du moussen op i en sprøjtepose og fordeler på det dine muffins
– Jeg dryssede med lidt hasselnødde krokant til sidst
– Bon appetit 😀
12189826_489213584594920_6551415960134853853_n 12193427_489213591261586_576023340297633061_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocado med rejer