Blåbær cheesecake muffins

Chokolade brud m. knas og marshmallows

12219352_490235221159423_1930124370270921707_nJeg lavede det læækreste chokoladebrud i går med inspiration fra @fitmombydorthe på Instagram! 🙂

Ikke nok med det er super nemt at lave, så smager det død lækkert!
Jeg har ikke nogen specifik opskrift på det, MEN jeg smeltede 200 gram mørkchokolade 74%, koster kun 12,- pr plade i Rema. Jeg brugte 2 plader.
Imens jeg satte chokoladen over et vandbad, hakkede jeg ca to store håndfuld mandler, ikke i helt vildt små stykker, bare over på midten, derefter skar jeg skumfiduserne over i mindre stykker (du kan også bare hive skumfiduserne fra hinanden), derefter havde jeg lidt mandel flager liggende jeg blandede i, og til sidst en god håndfuld frysetørret hindbær.

Jeg vendte mandler, skumfidus og hindbær sammen i en skål for sig selv.

Du køber sukkerfri skumfiduser (marshmallows) enten hos din lokale helsekost butik elleeeer i din diabetes afdeling i dit lokale supermarked.
Er det umuligt for dig at finde, så kan du købe dem lige HER

Når chokoladen er smeltede, hælder du mandler, skumfidus og hindbær op i og vender det hele sammen.
Fordel det nu ud på et bagepapir og smid det i køleskabet et par timer.
Mums! 😀

Man behøver nødvendigvis ikke bruge lige præcis de ting jeg har brugt, altså hasselnødder, pistacie eller hvad du nu har lyst til.

12247061_490235197826092_712613140521533756_n 12249681_490235191159426_7885461701231198236_n

2 kommentarer

  • Camilla Drabo

    Ved du hvor længe de kan ‘holde’ sig, altså hvor mange dage går der før de mister farve eller på andre måder bliver kedelige at kigge på? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne-Mette Staub

      De kan sagtens holde sig 2 uger, i køleskabet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbær cheesecake muffins