Hokkaido fritter med fennikel og hvidløg
Du skal bruge: (2 portioner)
1 halv hokkaido
2 spsk bodylab low salt season (hvidløg) – Købes lige her
2 spsk rapsolie
Fremgangsmåde:
– Skær det halve hokkaido ud i skiver
– Smid stykkerne ned i frysepose
– Hæld nu olie og krydderi ned i frysepose
– Ryst posen, så olie og krydderi fordeler sig på hokkaido stykkerne
– Fordels på et bagepapir på en bageplade
– Bages nu i en for varm ovn ved 200 grader i ca 30 min, hold øje
– Mærk eventuelt efter med en gaffel, stykkerne skal være sprøde, men bløde indvendig
– Server
Serveres eventuelt med Crispy paprika kylling hapsere. Find opskriften lige her.
- Jeg var meget skeptisk, da jeg tog første bid. Jeg har aldrig smagt hokkaido fritter før. Jeg var dog positivt overrasket. Det samme var min veninde. Sprød skorpe, med en blid smag af hvidløg og fennikel, blandet med en blød, men lækker midte. Jeg er fan! 😀
EFTER:
FØR:
Ingen kommentarer endnu