Nuggets

Hokkaido fritter med fennikel og hvidløg

14724525_641121082737502_2461905641541540084_n

Du skal bruge: (2 portioner)
1 halv hokkaido
2 spsk bodylab low salt season (hvidløg) – Købes lige her
2 spsk rapsolie

Fremgangsmåde:
– Skær det halve hokkaido ud i skiver
– Smid stykkerne ned i frysepose
– Hæld nu olie og krydderi ned i frysepose
– Ryst posen, så olie og krydderi fordeler sig på hokkaido stykkerne
– Fordels på et bagepapir på en bageplade
– Bages nu i en for varm ovn ved 200 grader i ca 30 min, hold øje
– Mærk eventuelt efter med en gaffel, stykkerne skal være sprøde, men bløde indvendig
– Server

Serveres eventuelt med Crispy paprika kylling hapsere. Find opskriften lige her.

  • Jeg var meget skeptisk, da jeg tog første bid. Jeg har aldrig smagt hokkaido fritter før. Jeg var dog positivt overrasket. Det samme var min veninde. Sprød skorpe, med en blid smag af hvidløg og fennikel, blandet med en blød, men lækker midte. Jeg er fan! 😀 

    EFTER:
    14642271_641121036070840_6994683296446557280_n FØR:14721472_641121049404172_4136071013164498198_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nuggets