Fyldt zucchini med spinat og pesto
Det er vigtigt for mig lige at påpege; at den squash jeg brugte, altså vejede 1,5 kilo, efter jeg havde fjernet indmaden. Opskriften er derfor lavet taget dén squash i betragtning. Det svare vel til 4-5 af dem man kan købe i supermarkederne, og så er de endda ret store. (?)
Men det kræver heller ikke raketvidenskab, at sautere hakket oksekød med grøntsager og sauce, eller at udhule en squash. Men det er bestemt relevant at nævne. 😊
Du skal bruge:
800 gram hakket oksekød
1 squash
1 glas taco sauce
10 klumper spinat (frost)
2 stk’s peberfrugt
1 løg
1 pose revet ost
1 glas rød pesto (ca halvdelen af glasset skal bruges)
4 spsk olie
Fremgangsmåde:
- Hæld olie i en dyb pande
- Fordel oksekødet deri
- Sauter oksekødet gyldent
- Tø eventuelt spinat op i mikro, men det er ikke et must
- Hak nu peberfrugt og løg fint
- Bland nu grønt og taco sauce med kødet
- Lad det stå og simre i 5-10 mins ved svag varme
- Udhul imens squash
- Skær squashen over på midten
- Brug nu en spsk til at skrabe kerner og indmad ud af squash’en
- Fordel nu kød blandingen i
- Bages ved 200 grader (forvarm ovn) i ca 50 min
- Når der er gået 40 min, så fordeler du ost og pesto på toppen
- Bon appetit
Ingen kommentarer endnu