BANANMUFFINS MED KAKAOGLASUR

Kokos karamel æblekage

10314677_298999640282983_7104799147373796829_n

Du skal bruge; 
4 æbler
100 g sukrin gold
2 spsk kokosolie
10 g smør
1 tsk kardemomme
1 tsk kanel

 

Til dejen;
50 g mandelmel
40 g mandel splitter (eller hakkede mandler)
20 g sukrin
1 spsk kokosolie
20 g kokos rasp
1 tsk vaniljepulver
150-200 g skummetmælk
1 æg
1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde;
– Skræl æblerne, skær dem i både og skær bådene i to stykker
– Hæld sukrin gold, kardemomme, smør, kokosolie og æble stykkerne op i en pande og lad det smelte sammen
– Brun det godt, men ved svag varme
– Imens det står og bruner laver du dejen
– Hæld mel, sukrin, vaniljepulver, kokos rasp og bagepulver op i en skål og vend det sammen
– Vend æg, olie og mælk i
– Tilsæt til sidst mandel splittet
– Vend det hele rigtig godt sammen
– Dejen skal ikke være tyk men sådan semi, derfor måske lidt mere mælk
– Nu er æblerne brunet godt
– Hæld alt fra panden ned I en silikone form og fordel forsigtigt dejen ovenpå
– Smides i ovnen ved 170 grader i SMÅ 25-30 min – hold øje
– Lad kagen køle af når den er færdig og vend den derefter på et fad så æblerne vender op af
– Server eventuelt med lidt flødeskum, creme fraiche eller skyr 🙂

936663_298999653616315_1004507569078757705_n10636316_298999710282976_4989954033183622967_n10406966_298999740282973_1835178859153005213_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANANMUFFINS MED KAKAOGLASUR